Det siger arbejdsgiverne


"Rikke Gundersen er en skarp og begavet journalist med højt kvalitetsniveau og fornemmelse for timing og relevans. Da Rikke samtidig har stærke analyseevner og stor viden om, hvor hun kan finde relevante data, er hun oftest leveringsdygtig i letlæselige, men gennemarbejdede dagsordenssættende artikler. På grund af hendes solide researcharbejde er hun også svær at løbe om hjørner med for de kilder, der måtte have lyst til det."

Jan Birkemose, tidligere chefredaktør på Ugebrevet A4


"Rikke har fra første dag på MedieCentret Frederiksberg arbejdet struktureret og målrettet på tal- og researchtunge historier, hvor datajournalistik falder naturligt for hende som værktøj til at formidle kompleks viden og sammenhænge, så resultatet bliver forståelige, relevante og læseværdige historier, som andre medier gerne vil citere."

Morten Friis Outzen, tidligere chefredaktør MedieCentret Frederiksberg


"Rikke har været fast tilknyttet freelancer på magasinet FIRMAIDRÆT igennem flere år. Jeg oplever Rikke værende meget velskrivende og enormt punktlig i forhold til deadlines og aftaler. Desuden tilbyder Rikke billeder til artiklerne i en rigtig god kvalitet. Jeg kan klart anbefale Rikke som freelanceskribent."

Peter Brix, redaktør Dansk Firmaidræt 


"Rikke har været en skattet freelanceskribent på magasinet TEKNIKEREN i flere år. Her har hun primært arbejdet med jobreportager og temaer om ny teknologi. Hun evner både at lave fine medlemsportrætter, men også større og mere komplicerede tekniske temaer. Hun er velskrivende, og afleverer sine tekster uden fejl og til tiden. Kan på det varmeste anbefale Rikke som freelancer."

Susanne Bruun, redaktør Teknikeren
 


Se mere om mig, eksempler på tidligere artikler eller kontakt mig.

Rikke Gundersen

Journalist (DJ)

 

+45 4074 7437

rikkegundersen@gmail.com