Privathospitaler dumper på kvalitet

Kvaliteten er i top på de offentlige sygehuse, mens den halter på en række privathospitaler. Artiklen bygger på en opgørelse, som jeg har lavet på baggrund af afgørelser fra Akkrediteringsrådet.

Ugebrevet A4

Klik her

Elendigt psykisk arbejdsmiljø opdages ikke

Tema om pædagogers arbejdsmiljø. Artiklerne bygger blandt andet på en række analyser, som jeg har udarbejdet med afsæt i datasæt fra Arbejdstilsynets besøgsdatabase.

Børn&Unge

Klik her

Brugerportal fyldt med mangler

Artikelserie om, at regeringen lover frit valg af daginstitution, mens informationerne om valgmulighederne er mangelfulde. Artiklerne bygger blandt andet på analyse af datasæt over indberetninger på brugerinformation.dk.

Jyllands-Posten / Indland

Klik her

Pædagoger klager over indeklima og støj

Hovedparten af pædagogerne klager over rungende toner og dårligt indeklima. Artiklen bygger på en analyse, som jeg har lavet på baggrund af aktindsigt i arbejdspladsvurderinger fra 76 institutioner.

Børn&Unge

Klik her

Stressklinikker: Smartphones gør danskerne syge

Smartphones er medvirkende årsag til stress hos hvert tredje stresstilfælde, vurderer klinikker. Artiklerne bygger blandt andet på en rundringning til en række stressklinikker.

Politiken / Indland og Lørdagsliv

Klik her

Knivlov skaber forvirring

Artikel om, at knivloven skaber forvirring - ikke bare hos befolkningen, men også hos politiet. Første artikel i en række artikler, som endte ud med ændrede retningslinier for, hvornår man må have kniv med.

Berlingske / Indland

Klik her

Rikke Gundersen

Journalist (DJ)

 

+45 4074 7437

rikkegundersen@gmail.com